HATBORU, este în căutare de personal

HATBORU, este în căutare de personal

HATBORU, un investitor privat cu punctul de lucru în Zona Liberă care a scos pe piața muncii din Giurgiu 150 de locuri de muncă, este în căutare de personal.
Cu o tradiție de aproximativ 50 de ani în industria metalurgică, compania de la Giurgiu este într-o continuă creștere și recrutează profesioniști talentați și pasionați pentru a se alătura echipei.
Cine este interesat să dezvolte o carieră într-un mediu dinamic și competitiv, HATBORU recrutează personal pentru ocuparea mai multor posturi, cum ar fi: responsabil mentenanță, responsabil sănătate, siguranță, calitate și mediu, manager financiar, operatori de mașini și utilaje, sudori, electricieni, mecanici, operatori control ultrasunete și raze X și laborant determinări fizico-mecanice.
Pachetul de salarizare este unul competitiv, cu beneficii extrasalariale (bonuri de masă, asigurare medicală, transport).
Doritorii care vor să aplice, sunt rugați să transmită CV-ul actualizat la adresa de e-mail office@hatboru.com sau să apeleze numărul de telefon 0766 665 485.
Este important să specificați în subiectul e-mailului sau în apelul telefonic, poziția pentru care doriți să aplicați.

Ultima modificare: 01.04.2024 – 08:29 de către Administrator

Anteriorul ”FĂ O PASIUNE DIN A ÎNVĂȚA, DOAR ASTFEL NU TE VEI OPRI DIN A CREȘTE!”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.