Stadiul lucrărilor de investiții din municipiu

Stadiul lucrărilor de investiții din municipiu

Lucrările au avansat considerabil pe strada Tineretului, în prezent fiind înlocuite căminele și geigerele pentru deversarea apei pluviale. De asemenea, muncitorii continuă montarea bordurilor.
Pe strada Petre Ghelemez, s-a trecut la așternerea ultimului rând al stratului de balast, urmând turnarea stratului de piatră spartă.
În paralel, pe strada Gării se definitivează lucrările de săpătură, iar pe jumătate din lungimea străzii a fost așternut primul strat de balast.
Lucrări sunt desfășurate și la obiectivul de investiții privind portul de ambarcațiuni mici, în această perioadă lucrându-se la configurarea rampei și a drumului de acces pe platformă.
Și lucrările de la Cetate au avansat, astfel că la traseul pietonal au fost executate lucrări în proporție de 50%. De asemenea, au fost executate lucrări și la amfiteatru, mai exact la fundația acestuia, ce au constat în săpături, așternere geogril, pernă de balast și compactare și au fost finalizate șapte din cele nouă trepte care formează tribuna amfiteatrului. La aleile 2, 3 și 4 a fost așternut stratul de geotextil și perna de balast, au fost realizate lucrări de compactare, urmând montarea bordurilor și a pavelelor.
Toate obiectivele de investiții enumerate mai sus, sunt monitorizate zilnic de o echipă din cadrul primăriei.

Ultima modificare: 20.09.2022 – 13:29 de către Administrator

Anteriorul Câteva zile până la startul Free Spirit Run Giurgiu-Ruse 2022

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.