SIN CARS – compania producătoare de mașini electrice care va investi și la Giurgiu și-a inaugurat punctul de lucru de la Ruse

SIN CARS – compania producătoare de mașini electrice care va investi și la Giurgiu și-a inaugurat punctul de lucru de la Ruse

Având în vedere că, Bulgaria nu are tradiții și experiență în sporturile cu motor de nivel înalt, SIN CARS a reușit să creeze o mașină care să fie competitivă cu brandurile mondiale. Mașina de curse are omologare GT4, iar Sin Cars are aprobare europeană pentru producerea de mașini. Participând la Campionatul GT4 și câștigând pe 3 continente, 10 ani mai târziu, numele Sin Cars este recunoscut în industria auto la nivel mondial.
✅În 2018, SIN CARS și-a transferat experiența de la producția de mașini sport, în crearea unui produs. Compania a luat o nouă direcție prin crearea unei platforme urbane multifuncționale numită L CITY, care vizează extinderea cotei de piață a vehiculelor electrice. Urbanizarea în orașele mari și reperele de mediu conduc la o nevoie din ce în ce mai mare de a găsi o soluție de transport „verde”, în special în zonele urbane centrale.
Din iunie 2022, vehiculul electric al industriei Sin Cars a primit un certificat de aprobare de la Uniunea Europeană pentru vehiculele produse în serie mică din categoria N1.
✅Fabrica din Ruse, Bulgaria va produce vehicule utilitare L CITY, vehicule electrice cu emisii zero, dezvoltate pentru livrări de mărfuri în orașe mari și zone cu centre verzi restrânse, cu o autonomie de 265 km.Vehiculul utilitar este produs în 3 modele diferite – Pickup, Carrier și Koffer. Fiecare model are propriul său domeniu de activitate și este disponibil în 2 modele diferite în ceea ce privește dimensiunea.
✅După o examinare și o analiză amănunțită, compania SIN CARS a ales și România pentru investiția și alocarea fabricii sale. Interesul inițial a fost foarte binevenit și tratat în discuțiile preliminare cu primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu și președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu. La Giurgiu, investiția se va ridica la suma de 5.590.000 de euro care va fi folosită pentru începerea construcției primei etape a noii fabrici. Inițial, fabrica va avea capacitatea de a produce până la 3.000 de mașini pe an, lucrând într-un singur schimb. În cazul creșterii comenzilor, linia de producție poate produce până la 9000 de mașini care lucrează în trei schimburi.
✅La inaugurarea fabricii din Ruse, eveniment care a avut loc, astăzi 8 septembrie 2022, alături de primarul Pencho Milkov, a participat și primarul Adrian Anghelescu.

Ultima modificare: 08.09.2022 – 16:07 de către Administrator

Anteriorul Atragerea investitorilor – una dintre prioritățile administrației locale

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.