Atragerea investitorilor – una dintre prioritățile administrației locale

Atragerea investitorilor – una dintre prioritățile administrației locale

Atragerea de investitori, implicit crearea de noi locuri de muncă, bine plătite, care să asigure posibilități de trai decente locuitorilor orașului Giurgiu, este unul dintre cele mai importante obiective ale administrației publice locale giurgiuvene.
✅În acest sens, conducerea primăriei a făcut demersuri și a reușit să aducă în municipiu, investitori renumiți la nivel național și internațional, care în cel mai scurt timp vor revigora domeniul socio-economic al municipiului Giurgiu. Vorbim deja despre cele două noi centre comerciale – Aurora Mall și Shopping Park ce vor fi deschise peste șase luni, care, dincolo de impactul urbanistic major, vor crea aproximativ trei sute de locuri de muncă. De curând, s-a deschis un nou magazin LIDL, unde au fost angajați zeci de giurgiuveni.
✅De asemenea, în ultima ședință ordinară a Consiliului Local a fost prezentată consilierilor locali, o scrisoare de intenție transmisă de firma Avesta Battery & Energy Engineering (ABEE), Primăriei municipiului Giurgiu în vederea încheierii unui protocol de realizare a unei investiții ce se va întinde pe 100 de hectare, care va include și o fabrică de reciclare și va pune pe piață, aproximativ 2.000 de locuri de muncă.
Cert este și faptul că, în viitorul apropiat, Dedeman – unul dintre cele mai importante magazine de bricolaj și Burger King, un fast-food renumit pentru calitatea serviciilor, vor activa pe piața locală din municipiul Giurgiu, generând alte noi locuri de muncă.
✅Nu în ultimul rând, municipalitatea din Giurgiu dorește să recreeze bazele unui învățământ profesional și de calificare a absolvenților, în acord cu piața muncii giurgiuvene, deja fiind deschisă o nouă instituție de învățământ de specialitate.

Ultima modificare: 07.09.2022 – 16:19 de către Administrator

Anteriorul Vom face curățenie într-o singură zi! Let`s do it!

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.