Situatia functionarii instalatiilor termice ale scarilor de bloc

Situatia functionarii instalatiilor termice ale scarilor de bloc

Primarul Nicolae Barbu a prezentat în cadrul conferinței de presă din data de 12 noiembrie o situație la zi a scărilor de bloc care au probleme cu încălzirea.
Astfel, dacă pe data de 4 noiembrie existau 236 de scări de bloc fără căldură, numărul acestora a scăzut treptat, ajungând la 109 în data de 11 noiembrie. Dintre acestea, 87 sunt fără contract, 12 cu avarie la subsol sau în zonă, iar 10 cu avarii minore. Echipele furnizorului local de energie termică Global Energy Production lucrează zilnic la remedierea acestor avarii.
Edilul șef a precizat că scăderea prețului gigacaloriei i-a determinat pe foarte mulți cetățeni să semneze contracte de furnizare și anumite convenții de eșalonare la plată cu GEP și să-și ia anumite angajamente prin care să-și plătească datoriile.
Preţul de facturare al energiei termice livrată populaţiei a ajuns anul acesta la 260 lei/Gcal, în urma subvenționării cu 139,23 lei de către municipalitate.
În plus, persoanele cu salarii mici beneficiază de la bugetul local de un ajutor de încălzire în completarea celui de la bugetul de stat.

Ultima modificare: 14.11.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Sprijin financiar pentru Festivalul International al Teatrelor Dunarene, apreciat de conducerea Teatrului „Tudor Vianu”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.