A fost aprobată lista de priorităţi şi cea pentru repartizarea locuinţelor ANL

A fost aprobată lista de priorităţi şi cea pentru repartizarea locuinţelor ANL

Consilierii municipali, întruniţi joi, 20 noiembrie în şedinţă ordinară au aprobat proiectul de hotărâre privind lista de priorităţi precum şi cea a giurgiuvenilor care au dosarele valide pentru obţinerea unei locuinţe de tip ANL.
Astfel, din 933 de dosare analizate de cei treisprezece membri ai comisiei, 428 de dosare au fost validate, restul de 595 fiind respinse în funcţie de mai multe criterii, printre care, depăşirea limitei de vârstă şi lipsa mai multor documente.
Din lista cu cele 428 de dosare validate s-a întocmit un tabel de priorităţi cu primii 120 care urmează să primească repartiţiile în funcţie de punctajul obţinut, cel mai mare fiind 69, iar cel mai mic 50.

Cei peste 100 de giurgiuveni care se află în lista de priorităţi vor fi chemaţi în următoarea perioadă de către autorităţile locale pentru reactualizarea dosarelor. Vorbim aici de situaţii în care mai multe persoane şi-au cumpărat între timp alte locuinţe sau se află în alte situaţii care nu le mai permite repartiţia. De aceea, municipalitatea a decis ca fiecare dintre aceştia să depună o declaraţie pe propria răspundere din care să reiasă că dosarul se află în perfectă legalitate, în caz contrar aceştia nu vor mai beneficia de locuinţă.
După mai multe discuţii purtate în şedinţă cu privire la acest punct, proiectul de hotărâre a trecut de votul consilierilor cu 18 pentru şi o abţinere.

Ultima modificare: 20.11.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Giurgiuvenii sunt asteptati la meciul Astra Giurgiu- Universitatea Cluj. Biletele se pun in vanzare de joi, ora 10.00!!!

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.