Sedinta cu asociatiile de proprietari

Sedinta cu asociatiile de proprietari

Primăria municipiului Giurgiu a organizat, luni, 11 august, prima şedinţă din acest an, la care au participat reprezentanţi ai asociaţiilor de proprietari din oraş. Ordinea de zi a cuprins 4 puncte destul de importante pentru locatarii blocurilor din municipiu. Astfel, primul punct a vizat înştiinţarea preşedinţilor de asociaţii cu privire la acordarea de către Primăria Giurgiu prin Direcţia de Asistenţă Socială Giurgiu a unui sprijin financiar persoanelor aflate în dificultate pentru realizarea instalaţiilor interioare de încălzire, prin distribuţie pe orizontală în condominiile din municipiul Giurgiu. Reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe prin Programul European a fost cea de-a doua informaţie pe care edilul şef a dorit să o transmită tuturor locatarilor prin intermediul acestei şedinţe. Cel de-al treilea punct inclus în ordinea de zi a făcut referire la branşarea/contorizarea pe orizontală la instalaţia de apă potabilă. Ultimul punct, dar nu şi cel mai puţin important, s-a concentrat pe igienizarea subsolurilor – montarea de ţevi de scurgere din subsol către instalaţia de canalizare.
În timpul discuţiilor, primarul Nicolae Barbu a ţinut să sublinieze importanţa furnizării acestor informaţii pentru locatarii blocurilor din municipiul Giurgiu. De altfel, interesul preşedinţilor de asociaţii pentru şedinţa de astăzi a fost foarte mare, dovadă fiind numărul crescut de participanţi.

Ultima modificare: 11.08.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Comisia Europeana adopta un „Acord de parteneriat” cu Romania privind utilizarea Fondurilor structurale si de investitii europene pentru crestere economica si creare de locuri de munca in perioada 2014-2020

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.