Orchestra “Valahia” invitata la Galati la Festivalul International de Fanfare ”Iosif Ivanovici”

Orchestra “Valahia” invitata la Galati la Festivalul International de Fanfare ”Iosif Ivanovici”

Nelipsită de la nicio ediție a celui mai bun festival de gen din țară, Orchestra de suflători “Valahia” a Centrului Cultural “Ion Vinea” este așteptată și anul acesta la Galați, la Festivalul Internațional de Fanfare ”Iosif Ivanovici”, împreună cu apreciata formație de majorete “Step Up”.

Evenimentul organizat în aer liber, în fața unui public generos (peste 1.000 de persoane), va debuta în acest an pe 8 august și se va încheia pe 10, fanfara de la Giurgiu urmând să fie prezentă încă de pe 7 august pentru repetiții și pregătirea repertoriului împreună cu organizatorii.
Alături de orchestra de la Giurgiu ce va susține trei concerte, vor mai evolua în fața gălățenilor fanfare din Edirne (Turcia), Chișinău (Rep. Moldova), Pitești, Iași, Botoșani, Câmpia Turzii, Suceava, Sighişoara, Bârlad, Galaţi, dar şi dansatori şi balerini de la Şcoala de Dans Artistic “Fantezia” şi de la Teatrul muzical “Nae Leonard” din Galaţi.

Repertoriul orchestrei de la Giurgiu va fi unul vast şi va cuprinde toate genurile muzicale, artiştii instrumentişti urmând să acompanieze şi solişti –tenori şi soprane ce vor interpreta arii celebre, momentele artistice fiind întregite de evoluţia dansatorilor profesionişti.
Festivalul Internațional de Fanfare ”Iosif Ivanovici”, ediţia a X-a (8-10 august) este organizat de Consiliul Judeţean Galaţi, Consiliul Local şi Primăria Galaţi prin Centrul Cultural “Dunărea de Jos”.

Ultima modificare: 05.08.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Municipalitatea da startul celei de-a doua etape de dezinsectie la sol

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.