Pool Party la Tabara Stejarul

Pool Party la Tabara Stejarul

Consiliul Local al Tinerilor, cu sprijinul Primăriei Municipiului Giurgiu, invită tinerii giurgiuveni la o seară distractivă. Acţiunea, denumită sugestiv Pool Party, se va desfăşura, luni 4 august, la piscina din incinta Taberei Stejarul de la Pădurea Bălănoaia.

Astfel, începând cu ora 11.00, se va da startul petrecerii, iar cei care doresc să li se alăture tinerilor consilieri vor avea ocazia să se destindă într-o atmosferă plăcută, de vară. Participanţii vor avea parte de mai multe surprize pregătite de tinerii consilieri.

Concursuri, karaoke, cadouri sunt doar câteva dintre elementele care vor face parte din peisajul petrecerii. La sfârşitul zilei se va organiza şi o tombolă cu premii, ce constau în diverse articole pe care adolescenţii le pot folosi pe tot parcursul verii. De la concurs nu va lipsi nici juriul, care este format din jurnalişti, sponsori şi membri ai Consiliului Local al Tinerilor.

În incinta taberei pot intra doar cei care au bilet, valoarea acestuia fiind de 10 lei şi care include o băutură şi un şezlong. Deşi numărul de locuri este limitat (aproximativ 100), organizatorii spun că vor face tot posibilul să-l suplimenteze.

Anne Marie Gacichevici, preşedintele Consiliului Local al Tinerilor, a ţinut să mulţumească municipalităţii pentru sprijinul acordat prin angajaţii de la Giurgiu Servicii Locale, care se vor ocupa de igienizarea piscinei, duminică seara, în condiţiile în care acest lucru se face la începutul fiecărei săptămâni. Organizatorii îi asigură pe tinerii giurgiuveni că vor avea parte de multă distracţie şi voie bună.

Ultima modificare: 31.07.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Proiecte cu caracter de urgenta aprobate astazi de consilierii locali

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.