Proiecte cu caracter de urgenta aprobate astazi de consilierii locali

Proiecte cu caracter de urgenta aprobate astazi de consilierii locali

Cea de-a doua şedinţă extraordinară a Consiliului Local din această lună a avut loc miercuri, 30 iulie. Pe ordinea de zi s-au aflat șase proiecte de hotărâri. În prezenţa a 14 consilieri, ordinea de zi a fost aprobată, după care s-a trecut la discutarea şi aprobarea acestora.
Primul punct de pe ordinea de zi a vizat stabilirea destinaţiei unui teren cu construcţii speciale situat în municipiul Giurgiu, urmat de modificarea acţionariatului la SC Giurgiu Servicii Locale.
Prin al treilea proiect de hotărâre a fost constatată demisia doamnei Preda Petronela Daniela din Consiliul de Administraţie al SC. Giurgiu Servicii Locale.
La punctul patru, consilierii au votat în unanimitate pentru crearea la Giurgiu a unui Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică-Giurgiu, fază actualizată, iar la punctul cinci au fost aprobate Studiul de Fezabilitate şi principalii indicatori tehnico-economici pentru execuţia acestui obiectiv.
Pe ordinea zi a fost introdus un proiect ce a vizat suplimentarea bugetului local de venituri și cheltuieli pe anul 2014 și a listei de investiții aferente pe anul în curs cu suma de aproximativ 17 miliarde de lei vechi de la Ministerul Dezvoltării. Banii vor fi destinați modernizării efectuate la punctele termince din municipiul Giurgiu.

Ultima modificare: 30.07.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul DITL anunta ca impozitele si taxele locale nu se maresc!

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.