De la distantă, primarul Nicolae Barbu sustine Astra Giurgiu

De la distantă, primarul Nicolae Barbu sustine Astra Giurgiu

Astra Giurgiu deschide sezonul fotbalistic intern 2014-2015 , vineri, 11 iulie , pe Arena Națională unde va întâlni echipa din Ghencea, Steaua București.
Trofeul este dorit și așteptat la Giurgiu de toți susținătorii echipei, dar mai ales de primarul Nicolae Barbu care în ziua derby-ului nu va fi prezent în tribune alături de fanii echipei Astra, așa cum si-ar fi dorit.

Edilul șef , este plecat în perioada 10-14 iulie la Ljubljana, în Slovenia , la invitația Excelenței Sale, Cosmin Boiangiu , ambasadorul României în Republica Slovenia, unde va avea întâlniri cu reprezentanții administrației locale slovene , dar și cu reprezentanți ai mediului de afaceri din această țară.
Participările active ale șefului municipalității giurgiuvene la întâlnirile Strategiei Europene pentru Regiunea Dunării (SUERD) constituie o serie de oportunități și posibilități de identificare a unor parteneri în scopul dezvoltării regiunii dunărene , cu sprijinul Uniunii Europene .
În acest sens, la Ljubljana se dorește concretizarea unui parteneriat cu municipiul Brezice, de care Giurgiu este legat direct prin intermediul fluviului Sava, principalul afluent al Dunării, fapt ce constituie oportunități de dezvoltare pentru amble municipii.

Primarul Nicolae Barbu, transmite jucătorilor echipei Astra Giurgiu, staff-ului și tuturor giurgiuvenilor ce vor merge la București să susțină echipa în meciul de vineri, că este alături de ei și îi susține în pofida distanței, în dorința ca marele trofeu al Supercupei României la fotbal să ajungă tot la Giurgiu.

Ultima modificare: 10.07.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul România a trimis Comisiei Europene propunerea actualizată de Acord De Parteneriat 2014-2020

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.