Vizită de lucru în Slovenia

Vizită de lucru în Slovenia

În perioada 11-12 iulie 2014, primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, se afla în capitala Sloveniei, Ljubljana, la invitația Excelenței Sale, Cosmin Boiangiu, Ambasadorul României în Slovenia.
Vizita la Ljubljana constituie un avantaj pentru municipalitatea giurgiuveană, ca urmare a demersurilor făcute de administrația locală în ceea ce privește Strategiile de Dezvoltare ale Dunării dar și stadiul discuțiilor ce au loc pentru ca orașul Giurgiu să încheie un parteneriat de înfrățire cu municipiul Brezice al căror numitor comun sunt Dunărea si afluentul său Sava (Slovenia).
Participarile la toate forumurile anuale ale SUERD ale primarului Nicolae Barbu și aplicarea Strategiei de Dezvoltare pentru Regiunea Dunării sunt dovezi demne de un parteneriat ce ar fi benefic atât pentru România și Slovenia.
În zilele următoare, primarul Nicoale Barbu va avea întâlniri cu Ambasadorul României în Slovenia, Cosmin Boiangiu, dar și cu reprezentanți ai administrației locale slovene și oameni de afaceri din această țară.

Ultima modificare: 10.07.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul România a trimis Comisiei Europene propunerea actualizată de Acord De Parteneriat 2014-2020

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.