Primarul Nicolae Barbu alături de copiii giurgiuveni, azi de 1 Iunie

Primarul Nicolae Barbu alături de copiii giurgiuveni, azi de 1 Iunie

În ciuda vremii nu tocmai favorabile, activităţile sportive şi culturale programate la Giurgiu pentru sărbătorirea Zilei Internaţionale a Copilului s-au desfăşurat conform programului stabilit de Primăria Giurgiu.
Astfel, un număr foarte mare de preşcolari şi de şcolari a participat în această dimineaţă la Marşul Copilăriei, desfăşurat pe traseul Primăria Municipiului Giurgiu- Teatrul “Tudor Vianu, marş la care au participat Orchestra de suflători “Valahia” şi trupa de majorete “Step up”, ambele de la Centrul Cultural “Ion Vinea”.
Din mijlocul copiilor entuziaşti nu a lipsit edilul şef al oraşului, Nicolae Barbu, cel care i-a însoţit pe parcursul marşului. Toţi participanţii au primit din partea municipalităţii baloane şi steguleţe, mulţi venind cu bannere realizate de ei, la şcoală sau la grădiniţă.
Primarul Barbu a asistat apoi la spectacolul desfăşurat în centrul oraşului, acolo unde zeci de copii talentaţi au evoluat pentru giurgiuvenii care s-au adunat în faţa scenei, fiind răsplătiţi nu doar cu apaluze ci şi cu pachete cadou din partea municipalităţii.
În paralel cu aceste două mari acţiuni, la Giurgiu, Primăria în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport şi Clubul Sportiv Şcolar au organizat concursuri sportive de patinaj pe role, cros, tenis de masă, minibaschet, minifotbal şi arte marţiale. Toţi câştigătorii au fost răsplătiţi cu daruri din partea administraţiei locale.

Cu ocazie aceastei zile speciale, primarul Nicolae Barbu le urează tuturor copiilor din Giurgiu un călduros “La mulţi ani!”

Ultima modificare: 01.06.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Pachete cu cadouri pentru preşcolarii giurgiuveni

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.