Pachete cu cadouri pentru preşcolarii giurgiuveni

Pachete cu cadouri pentru preşcolarii giurgiuveni

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, sărbătorită anual pe 1 iunie, Primăria Municipiului Giurgiu le-a pregătit tuturor preşcolarilor giurgiuveni pungi cu daruri. Acţiunea de oferire a acestor cadouri a fost derulată astăzi, 30 mai, pachetele fiind oferite copiilor chiar de către reprezentanţi din cadrul Primăriei.
Pentru a le face o bucurie celor mici şi a le transmite urări în avans, însuşi primarul municipiului, Nicolae Barbu, a participat la această activitate. Edilul şef a ţinut să fie prezent în mijlocul celor mici si le-a înmânat personal cadouri copiilor de la Grădiniţa cu program prelungit „Scufiţa Roşie”. Preşcolarii s-au arătat foarte bucuroşi de întâlnirea cu primarul oraşului cu care au făcut fotografii.
Cadourile oferite de municipalitatea tuturor preşcolarilor constau în plastilină, cărţi de colorat, cretă, creioane colorate, carioci, mingi şi pălăriuţe, în total fiind dăruite 1.315 punguţe. În schimbul darurilor de care au fost extrem de încântaţi, micuţii au cântat, au dansat şi au jucat în diverse scenete.
Acţiunea de astăzi precede evenimentul principal ce va avea loc duminică, 1 iunie şi care cuprinde o serie de activităţi recreative precum concursuri de minifotbal, minibaschet, patinaj pe role, tenis de masă, demonstraţii de arte marţiale, spectacol muzical coregrafic, Marşul Copilăriei sau Cross-ul Primăverii. Cetăţenii şi elevii giurgiuvenii sunt invitaţi în număr cât mai mare să ia parte la toate aceste manifestări dedicate zilei de 1 iunie.

Ultima modificare: 30.05.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Ziua Eroilor comemorată prin depuneri de coroane la Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.