Proiectul de înfiinţare a pieţei de gross pentru peşte la Giurgiu, ajuns la faza de licitaţii

Proiectul de înfiinţare a pieţei de gross pentru peşte la Giurgiu, ajuns la faza de licitaţii

Proiectul cu finanţare europeană privind înfiinţarea la Giurgiu a pieţei de gross pentru peşte a ajuns la faza de licitaţii.
Astăzi, 26 mai, în sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Giurgiu a avut loc etapa de deschidere a ofertelor pentru atribuirea contractului de execuţie a lucrărilor, etapă la care s-au prezentat opt societăţi/asocieri de societăţi. Pentru evaluarea ofertelor, a fost constituită o comisie alcătuită din opt membri. Şedinţa de deschidere a fost condusă de administratorul public Emil Gabriel Vucă, în calitate de preşedinte al comisiei de evaluare. După ce a oferit informaţii privind numărul solicitărilor de clarificări şi soluţionarea acestora, criteriul de atribuire utilizat, respective “preţul cel mai scăzut”, administratorul public Emil Vucă a prezentat componenţa comisiei de evaluare şi societăţile participante la licitaţie, în ordinea depunerii ofertelor. S-a trecut apoi la desigilarea plicurilor conţinând ofertele societăţilor pentru verificarea documentaţiei de eligibilitate şi calificare şi pentru analizarea propunerilor tehnice şi financiare prezentate de ofertanţi.
Şedinţa de deschidere s-a finalizat printr-un proces-verbal semnat de membrii comisiei de evaluare şi de reprezentanţi ai operatorilor economici prezenţi la şedinţă, în care au fost consemnate detalii privind modul de desfăşurare a şedinţei, aspectele formale constatate la deschiderea ofertelor, elementele principale ale fiecărei oferte, precum şi lista documentelor depuse de fiecare operator economic în parte.
După evaluarea ofertelor, comisia de evaluare va atribui contractul ofertei admisibile cu preţul cel mai scăzut.

Ultima modificare: 26.05.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Acţiune ecologică a Consiliul Local al Tinerilor, de Ziua Europeană a Parcurilor

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.