Proiecţii de film românesc la Giurgiu

Proiecţii de film românesc la Giurgiu

În zilele de 21 şi 22 mai la Centrul Cultural „Ion Vinea” vor avea loc mai multe proiecţii de film în cadrul programului cultural „Zilele Filmului Românesc”. Acţiunea se află la cea de-a cincea ediţie şi se desfăşoară în perioada martie-iunie 2014, în toate oraşele din provincie, rămase fără săli de cinema sau în oraşele în care filmele româneşti nu sunt suficient promovate.
Principalul obiectiv al Zilelor Filmului Românesc este mediatizarea la nivelul întregii ţări a producţiilor autohtone recente. Facilitarea accesului publicului din oraşele fără săli de cinema la cele mai noi producţii româneşti, creşterea notorietăţii filmelor româneşti prin crearea de evenimente locale, precum şi creşterea notorietăţii filmelor documentare româneşti la nivel de ţară sunt câteva dintre obiectivele acestui eveniment.
Iniţiativă a casei de distribuţie Voodoo Films, condusă de Cristian Mungiu, Zilele Filmului Românesc (ZFR) este un eveniment care se adresează publicului larg şi constă în proiecţii ale celor mai noi producţii cinematografice româneşti. Din distribuţie fac parte actori precum Gerard Depardieu, Dragoş Bucur, Maia Morgenstern, Valeria Seciu, Alexandru Papadopol, Dorian Boguţă, Şerban Pavlu, Bogdan Dumitrache, Harvey Keitel şi Vera Farmiga.

Proiecţiile vor avea loc după cum urmează:

Miercuri, 21 mai – Love Building, regia Criatian Mungiu, ora 17.30
– Closer to the Moon, regia Nae Caranfil, ora 20.00

Joi, 22 mai – Nuntă în Basarabia, regia Nap Toader, ora 17.30
-Domnişoara Christina, regia Alexandru Maftei, ora 20.00

Ultima modificare: 20.05.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Comandament de urgenţă pentru prevenirea inundaţiilor la Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.