Situatie sub control la GEP – la Giurgiu nu exista probleme cu incalzirea

Situatie sub control la GEP – la Giurgiu nu exista probleme cu incalzirea

După ce la sfârșitul anului trecut, Primăria Municipiul Giurgiu a primit 25 de miliarde de lei vechi de la Ministerul Dezvoltării Regionale, pentru susținerea sistemului centralizat de termoficare, anul acesta, Global Energy Production a reușit să asigure încălzirea orașului fără probleme.
Conform informațiilor primite din partea reprezentanților Executivului și cei ai GEP, cu sumele respective a fost achiziționat gazul natural necesar încălzirii până în luna martie și astfel nu vor exista probleme de această natură. Pentru ca sistemul să funcţioneze şi în continuare, consumatorii trebuie să îşi achite facturile restante şi cele curente, doar suma restantă din martie 2013, ridicându-se la circa 6 miliarde de lei vechi.
Astfel, în ciuda avariilor uşoare la sistemul de încălzire, directorul GEP, Sorin Cepraga dă asigurări că în municipiu nu există probleme cu căldura şi că nu s-au mai produs situaţii neplăcute, cauzate de hoţii de fier vechi, asa cum s-a întâmplat la sfârşitul anului trecut.
La acest moment, în municipiul Giurgiu există 914 scări de bloc, 650 din ele fiind racordate la sistemul centralizat de termoficare. Din restul de 264, 33 sunt nefuncţionale din cauza datoriilor prea mari, în timp ce locuitorii din 231de scări se încălzesc cu gaze naturale.

Ultima modificare: 08.01.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Sărbătoarea Bobotezei s-a desfăşurat la Giurgiu fără incidente

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.