Mai multe străzi şi şosele din municipiu se află în plin proces de reabilitare

Mai multe străzi şi şosele din municipiu se află în plin proces de reabilitare

Programul de investiţii în domeniul infrastructurii, programat pentru această toamnă de Primăria Municipiului Giurgiu prin Direcţia Dezvoltare, se află în plină desfăşurare. Astfel, pe mai multe străzi se lucrează la reparaţii şi modernizări şi se intenţionează închiderea şantierelor, până la venirea iernii.
În prezent, pe b-dul I.C. Brătianu se lucrează la modernizarea trotuarelor şi pavarea acestora, lucrări similare urmând a se efectua şi pe b-dul Nicolae Titulescu. O altă zonă aflată în reabilitare este cea din apropierea Pieţei Centrale, acolo unde se va turna asfalt. Mai exact, constructorii lucrează pe străzile Tudor Vladimirescu, Cuza-Vodă şi Mateescu. Alte şantiere sunt deschise şi pe Mereni, acolo unde o porţiune din stradă va fi betonată, la fel şi pe Crângului.
Tot în această toamnă, conform specialiştilor din cadrul Direcţiei Dezvoltare de la Primăria Giurgiu, vor începe şi lucrările din cadrul proiectului transfrontalier „Îmbunătăţirea accesibilităţii Euroregiunii Ruse-Giurgiu cu Coridorul 9 Pan-european de transport”.
Pe lângă lucrările de pavare cu dale behaton, de asfaltare şi de betonare, pe unele străzi de piatră din municipiu vor fi efectuate lucrări de îndreptare şi compactare, urmând ca în anii următori şi locuitorii de pe aceste străzi să se bucure de asfalt.

Ultima modificare: 07.10.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Municipiul Giurgiu va găzdui o gală de K1 pe 12 octombrie

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.