Municipiul Giurgiu va găzdui o gală de K1 pe 12 octombrie

Municipiul Giurgiu va găzdui o gală de K1 pe 12 octombrie

Sâmbătă, 12 octombrie, Sala Polivalentă „Chauncey Hardy” din Giurgiu va găzdui o gală K1 în cadrul căreia vor evolua cei mai bine cotaţi luptători din lume, evenimentul urmând a fi transmis pe cinci continente şi difuzat de mai multe televiziuni, inclusiv Eurosport. Despre această gală, organizatorii au vorbit ieri, 3 octombrie, în cadrul unei conferinţe de presă, de la prezidiu făcând parte Eduard Irimia, preşedintele circuitului SuperKombat, primarul Nicolae Barbu, deputatul Florian Nicolae şi trei dintre sportivii care vor putea fi urmăriţi la gala de săptămâna viitoare.
Despre structura competiţiei, Eduard Irimia a explicat că, pe lângă clasica piramidă la care vor participa opt dintre cei mai buni luptători ai genului, vor fi introduse şi întâlniri internaţionale, printre concurenţi numărându-se campionul SuperKombat Bogdan Stoica, Sebastian Ciobanu, Redouan Cairo, James Wilson, dar şi giurgiuveanul Mirel Iacob, campion la karate kyokushin.
În calitate de parterner în organizarea acestui eveniment, primarul municipiului, Nicolae Barbu, a vorbit despre capitalul de imagine pe care acest eveniment îl atrage şi a amintit de parteneriatul cu Primăria Ruse, în scopul câştigării titlului de Capitală Culturală Europeană în 2019, mai ales că şi Ruse se alătură acestui proiect, o gală similară urmând a se desfăşura şi la vecinii bulgari.
Începând de astăzi, biletele au fost puse în vânzare, în reţeaua Eventim precum şi în magazinele de telefonie mobilă. Un loc în tribună costă 50 de lei, iar unul VIP are valoarea de 250 de lei. Cât priveşte partea financiară, bugetul acestei gale este va fi asigurat în mare parte din drepturile de televizare şi din sponsorizări, Primăria Giurgiu urmând să pună la dispoziţie sala şi să asigure logistica.

Ultima modificare: 04.10.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Distribuirea ajutoarelor alimentare de la comunitatea europeană

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.