Mesajul primarului municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, pentru cetăţenii oraşului

Mesajul primarului municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, pentru cetăţenii oraşului

Doresc să vă adresez, încă o dată, sincerele mele mulţumiri pentru încrederea acordată, pentru votul care a adus schimbarea. Prin decizia voastră, aţi pus în fruntea urbei o nouă echipă managerială. Dacă astăzi putem vorbi despre realizări ale municipiului Giurgiu, acest fapt se datorează vouă.

2012 fost un an plin de frământări. Cred că este timpul să trăim în linişte, pace şi înţelegere; să punem capăt disputelor apărute din orgolii.

Cred în giurgiuveni, în puterea şi uniunea lor!

Cred cu ardoare că numai cel care nu se plânge când întâmpină greutăţi iese învingător. Eu nu ştiu şi nici nu vreau să mă plâng.

Oricâte obstacole au fost, planul nostru managerial a creat 600 noi locuri de muncă. Să judece alţii dacă este puţin sau mult să creezi atâtea locuri de muncă în mai puţin de şase luni, pentru că noi nu avem timp. Noi, giurgiuvenii, vrem să prosperăm.

V-am aşteptat şi vă aştept cu ideile şi problemele voastre, care sunt de fapt şi ale mele. V-am promis opt ore de audienţă săptămânal. Sunt mult mai multe. Toate porţile Primăriei vă sunt deschise. Cele 16 puncte din angajamentul făcut înainte de preluarea mandatului sunt nevoile voastre, şi nu am făcut decât să le redau sub o notă graduală. Deja primele cinci, le-am soluţionat. Celelalte sunt demarate sau se află în faze pregătitoare. Ajutorul vostru este esenţial. Numai împreună, aşa cum am pornit la drum, vom depăşi toate obstacolele.

Au existat alte criterii de acordare a locuinţelor de la ANL, şi reale, şi mai strâmbe, şi poate preferenţiale. Foarte curând, până la sfârşitul anului, 55 de giurgiuveni se vor muta în case noi. Este pentru prima dată când acestea sunt repartizate pe drept. Am dispus să fie filmate vechile locuinţe, în care solicitanţii au stat. Transparenţă! Aceasta este cea mai nouă lege pe care ne-am impus-o. Vă promit că până în toamna anului ce vine, vom bucura încă 120 de familii.

Gestul unei persoane care îmi este prieten de o viaţă, acela de a se retrage din cursa candidaturii la primărie, în favoarea mea, m-a mişcat. Am spus atunci că îl voi sprijini până la capăt. M-am ţinut de cuvânt. Am făcut-o cu speranţa de mai bine. Voi aţi înţeles mesajul meu şi sunt mândru că, din nou, am gândit împreună, la fel. Deputatul Florian Nicolae ne va sprijini pentru a putea dezvolta oraşul. Îi urez succes în noua sa carieră politică.

Dragi giurgiuveni,

Suntem creştini.

Acum în preajma sărbătorilor de iarnă să lăsăm deoparte ura şi supărările. Să ne ajute Dumnezeu prin harul său, să coboare asupra noastră binecuvântarea Sa, să ne dea sănătate şi să ne lumineze gândurile de bine, putere de muncă şi înţelepciunea de care avem atâta nevoie, pentru a prospera. Nu mânaţi de dorinţe deşarte de înavuţire, ci cu speranţa unui trai decent şi plin de bucurii.

Vă mulţumesc şi vă doresc La Mulţi Ani!

Ultima modificare: 20.12.2012 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Alertă de cod galben de ninsori în Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.