“Cuplurile de aur” din municipiu felicitate de Primăria municipiului Giurgiu

“Cuplurile de aur” din municipiu felicitate de Primăria municipiului Giurgiu

Pentru că este luna cadourilor şi a surprizelor, Primăria Municipiului Giurgiu s-a gândit să îşi îndrepte atenţia şi către persoanele vârstnice care reprezintă un exemplu pentru generaţiile mai tinere şi să le ofere un dar de care să îşi amintească peste ani.

Astfel, marţi, 4 decembrie, 40 de perechi de giurgiuveni care au împlinit 50 de ani de la căsătorie au fost invitate la Ateneul “Nicolae Bălănescu”, de la ora 18,00, la un eveniment dedicat în exclusivitate lor.

Perechile au fost primite în foaierul ateneului, acolo unde au ciocnit o cupă de şampanie cu primarul Nicolae Barbu, au fost felicitate, premiate simbolic cu diplome şi flori şi au fost invitate să asiste la un spectacol de folclor şi romanţe.

Responsabili cu buna dispoziţie a “cuplurilor de aur” au fost artiştii Centrului Cultural “Ion Vinea”, membri ai Ansamblului de muzică şi dansuri populare “Doina Dunării”. Tinerii dansatori au prezentat o suită de dansuri populare, în timp ce Nelu Chiripuci şi Mariana Simion au cântat melodii populare şi romanţe.

Ultima modificare: 04.12.2012 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Mii de luminiţe au fost aprinse în oraş luni seară de primarul Nicolae Barbu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.