VIZITA EDILULUI ŞEF LA ISU GIURGIU

VIZITA EDILULUI ŞEF LA ISU GIURGIU

Vizita edilului şef al municipiului
la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Vlaşca” al judeţului Giurgiu
La invitaţia col. Emil Apostol, inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Vlaşca” al judeţului Giurgiu, primarul Nicolae Barbu împreună cu administratorul public Emil Vucă au efectuat miercuri, 7 noiembrie a.c., o vizită la sediul I.S.U. Giurgiu, pentru o trecere în revistă a utilajelor de intervenţie în situaţii de urgenţă deţinute de instituţie. La întâlnire a fost invitată şi mass-media locală.
Însoţit de personalul care deserveşte utilajele, col. Emil Apostol le-a prezentat participanţilor toate maşinile, utilajele şi instalaţiile din dotarea instituţiei (atât cele recent achiziţionate, cât şi pe cele mai vechi), începând de la autospeciale de stins incendii, autospeciale pentru intervenţii la calamităţi şi accidente rutiere, autospeciale destinate salvărilor de la înălţime, şi până la autovehiculele cu care se efectuează controale în teren. Invitaţii au primit explicaţii privind tipul de intervenţie pentru care aceste maşini sunt folosite, echipamentele speciale cu care sunt prevăzute, modul în care funcţionează etc.
În timpul vizitei, reprezentanţii celor două instituţii au discutat despre proiectele I.S.U. aflate în derulare, proiectele în stadiu incipient, dar şi despre proiecte viitoare. S-a luat în calcul şi posibilitatea creării în viitor a unui parteneriat între Consiliul Judeţean, Primărie şi I.S.U. Giurgiu care să implementeze proiecte transfrontaliere cu bulgarii.
Întrebat despre impresia pe care i-a lăsat-o vizita, edilul şef s-a declarat foarte mulţumit de buna dotare a I.S.U. Giurgiu, aceasta aducându-i atât lui, cât şi restului giurgiuvenilor un plus de siguranţă. Primarul Nicolae Barbu a ţinut să-l felicite pe inspectorul şef al I.S.U. pentru implicarea activă în managementul instituţiei, mulţumind totodată şi Consiliului Judeţean pentru finanţarea noilor utilaje ale I.S.U.

Ultima modificare: 12.11.2012 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Municipalitatea a luat măsuri pentru rezolvarea problemei câinilor comunitari

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.