MEMORIALUL GLORIILOR FOTBALISTICE EDIŢIA 2015, LA FINAL

MEMORIALUL GLORIILOR FOTBALISTICE EDIŢIA 2015, LA FINAL

Luni seara, pe terenul de fotbal amenajat în Parcul Elevilor, au fost disputate ultimele două meciuri din cadrul Memorialului Gloriilor Fotbalistice Giurgiuvene, ediţia a – III-a 2015.
În clasamentul finaliştilor au intrat 4 echipe, Forest Bicu, ITPF, Aquila 2003 şi Penitenciarul Giurgiu. Forest Bicu şi ITPF Giurgiu au disputat meciul din finala mică, acesta terminându-se cu scorul de 3-2 pentru Forest Bicu, în timp ce finala mare a fost jucată de Aquila 2003 şi Penitenciarul Giurgiu, scorul la finalul acestei partide fiind de 6-2 pentru Aquila 2003. Astfel, la finalul competiţiilor clasamentul arăta după cum urmează:

– Locul I – Aquila 2003;
– Locul II – Penitenciarul Giurgiu;
– Locul III – Forest Bicu;
– Locul IV – ITPF Giurgiu.
La eveniment a fost prezent şi executivul Primăriei reprezentat de primarul Nicolae Barbu, viceprimarul Alexandru Vladu şi consilierii municipali care s-au implicat în organizarea competiţiilor.
Câştigătorii au fost recompensaţi cu diplome, cupe şi tricouri. Adonis Puiu, cel care a preluat Memorialul Gloriilor Fotbalistice Giurgiuvene, în urma decesului fulgerător al lui Ionel Dândăreanu, spune că ediţia a IV-a care se va desfăşura în 2016 va suferi câteva modificări. Acesta a subliniat faptul că la cererea participanţilor de a mări numărul membrilor din echipe, competiţiile sportive se vor desfăşura pe un teren mai mare.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul APĂ GRATUITĂ PE PERIOADA CANICULEI ÎN MAI MULTE PUNCTE DIN ORAŞ

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.