Expozitie a studentilor participanti la scoala de Vara

Expozitie a studentilor participanti la scoala de Vara

La începutul lunii decembrie, Compartimentul de Arhitectură Urbană şi Amenajarea Teritoriului va organiza în colaborare cu Compartimentul Mass-Media, Relaţii Publice, din cadrul Primăriei Giurgiu, Inspectoratul Şcolar Giurgiu şi Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Giurgiu, o expoziţie în care va prezenta lucrările elaborate de către studenţii facultăţilor de arhitectură din România, Spania şi Argentina.
Menţionăm că în perioada 14-21 iulie 2014, Primăria Municipiului Giurgiu a organizat a doua ediţie a Şcolii de Vară, un workshop internaţional de data aceasta, prin care studenţii de la Facultatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu” Bucureşti şi de la facultăţile de arhitectură din Spania şi Argentina au elaborat proiecte ce vizează viitorul turistic şi cultural al oraşului Giurgiu. Tema Şcolii de Vară a fost „Conservarea, restaurarea şi punerea în valoare a Cetăţii Giurgiu”. Astfel studenţii au prezentat viziunea lor ca viitori arhitecţi, punerea in valoare a monumentului istoric de importanţă naţională şi internaţională.
Primăria doreşte să facă publică munca studenţilor şi să prezinte giurgiuvenilor proiectele de punere în valoarea a Cetăţii Giurgiu la Galeriile de Artă „Silvia Grosu Jelescu” şi totodată intenţionează să creeze o expoziţie interactivă, în care, pe lângă lucrările studenţilor, vor fi expuse vestigii arheologice reieşite din săpăturile arheologice de pe platoul Cetăţii Giurgiu, din cadrul Muzeului Şcolar al Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Giurgiu.
Compartimentul Mass-Media, Relaţii Publice, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Giurgiu, Şcoala Gimnaziale „Mihai Eminescu” Giurgiu, va pregăti momente interactive pentru vizitatorii expoziţiei la care vor participa actorii amatori ai Clubului de Teatru Valah.

Ultima modificare: 17.11.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Municipalitatea a urgentat racordarea la gaze pentru strazile din zona Ramadan

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.