TOTUL PENTRU VIITOR, TOTUL PENTRU EDUCAȚIE COPIII REPREZINTĂ VIITORUL

TOTUL PENTRU VIITOR, TOTUL PENTRU EDUCAȚIE COPIII REPREZINTĂ VIITORUL

Activitățile preventiv-educative efectuate de către consilierii primarului ADRIAN ANGHELESCU au continuat în ultima perioadă în unitățile de învățământ giurgiuvene. Aceștia s-au aflat împreună cu profesorii și consilierii școlari în mijlocul elevilor la liceele Ion Maiorescu, Tudor Vianu, Nicolae Cartojan, Viceamiral Ioan Bălănescu, Ion Barbu, precum și la școlile gimnaziale Mihai Eminescu, Sfântul Gheorghe, Mircea cel Bătrân, Academician Marin Voiculescu și Sfinții Martiri Brâncoveni.
Activitățile au avut ca scop creșterea gradului de conștientizare în rândul elevilor cu privire la pericolele la care se expun, căt de repede pot deveni victime ale violenței, ale traficului de droguri, de persoane și alte fapte antisociale care pot apărea în zona unităților de învățământ, precum și crearea unui dialog deschis între părinți, elevi, profesori și autorități pentru a preveni astfel de cazuri și pentru a nu rămâne indiferenți.
”Respect și apreciere pentru părinți și profesori!”
”Părinții și profesorii sunt ca o lumânare aprinsă care se consumă pentru a lumina calea copiilor. ”
⛔Spune NU violenței în școli!
🔴Spune NU drogurilor!
Indiferența crează dependență!

Ultima modificare: 15.04.2024 – 08:18 de către Administrator

Anteriorul Un incident neplăcut a avut loc aseară la noul loc de joacă din cartierul Istru, adiacent locuințelor sociale.

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.