“Shaorma“ cu de toate şi coji de seminţe în Parcul Colorat

“Shaorma“ cu de toate şi coji de seminţe în Parcul Colorat

Atât înainte, cât şi după reabilitare Parcul Colorat este, în fiecare seară, plin de mizerii lăsate de unele persoane care s-au simţit bine, au mâncat shaorma şi seminţe şi au lăsat ambalajele pe jos.
În majoritatea parcurilor, coşurile de gunoi sunt goale, însă peste tot, pe jos sunt lăsate deșeurile. Iar acolo unde coșurile de gunoi sunt pline, de cele mai multe ori sunt găsiți saci cu deșeuri menajere, pe care cetățenii trebuie să le arunce în pubelele amplasate în spatele tuturor blocurilor de locuințe.
Atragem atenţia, că nici consumul de shaorma, şi nici cel de seminţe nu este interzis în aer liber, însă trebuie respectate anumite rigori ce ţin de educaţia fiecăruia.
⛔Locul gunoaielor este în coş/pubelă, iar cei care consideră ca acestea trebuie aruncate pe domeniul public, reprezintă acea categorie de persoane pe care nicio comunitate nu o doreşte exemplu.
Administraţia locală din Giurgiu se străduieşte să ofere giurgiuvenilor un mediu normal şi curat.
Mulţumim cetăţenilor care au înţeles că doar printr-un efort comun putem să avem un oraş curat şi civilizat.

Ultima modificare: 16.04.2024 – 08:34 de către Administrator

Anteriorul Cinci zile de sărbătoare la Giurgiu cu prilejul sărbătoririi patronului spiritual al municipiului ”Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.