Primul târg de adopții câini va avea loc sâmbătă, 27 Aprilie, în parcul Alei din Giurgiu!

Primul târg de adopții câini va avea loc sâmbătă, 27 Aprilie, în parcul Alei din Giurgiu!

După ce în ultimii ani s-au făcut eforturi considerabile pentru îmbunătățirea condițiilor din Adăpostul public de câini Giurgiu, după nenumărate campanii de informare, sterilizare, verificări și controale în gospodării, dar și activități educative în școli demarate de Primăria Municipiului Giurgiu, a venit momentul în care, periodic, vom organiza evenimente de promovare a câinilor fără stăpân din Adăpostul public, astfel încât viața tristă a acestor animale care nu au avut șansa unui cămin iubitor, să se schimbe.
Așadar, sâmbătă, între orele 10.00 – 13.00, va așteptăm sus, în Alei, să petrecem 3 ore de relaxare și bucurie cu cățeii.
 Avem și surprize! În cadrul evenimentului va fi organizată o tombolă cu premii, iar persoanele care adoptă vor primi automat cadouri pentru prietenul ales.
Enumerăm doar câteva: pătuțuri de căței, hrană, 20% reducere pe viață la salonul de cosmetică canină și multe alte surprize!
 Organizatorii evenimentului sunt Primăria Municipiului Giurgiu și GSL prin Adăpostul public de câini, cu sprijinul de voluntarilor.
 Nu în ultimul rând, se cuvine să menționăm și să mulțumim sponsorilor evenimentului: Animax, Albor Pets -salon de cosmetică canină, Mariacos, Ana-Maria Roșu Photography și Asociația Phoenix – APHC.
 Vă așteptăm sâmbătă, de la 10.00, în Parcul Alei!

Ultima modificare: 25.04.2024 – 14:22 de către Administrator

Anteriorul Ședința ordinară a Consiliului Local Giurgiu 25.04.2024

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.