Liceul Teoretic “Tudor Vianu”, 60 de ani de activitate didactică

Liceul Teoretic “Tudor Vianu”, 60 de ani de activitate didactică

Cadrele didactice și elevii Liceului Teoretic “Tudor Vianu” organizează pe parcursul a două zile, astăzi și mâine 26 aprilie 2024, mai multe activități dedicate sărbătoririi a 60 de ani de activitate didactică, cu același prilej fiind comemorați și cei 60 de ani de la trecerea în neființă a marelui om de cultură, Tudor Vianu.
Astăzi, 25 aprilie primarul Adrian Anghelescu și viceprimarii Ionel Muscalu și Marian Damian au participat la manifestările organizate la liceu alături de profesori, actuali și foști elevi, precum și alături de invitații de onoare ai liceului.
Nepotul filosofului, Tudor Vianu, profesorul universitar Ștefan Vianu, a participat la toate manifestările dedicate acestei sărbători și s-a arătat extrem de emoționat de primirea făcută la Giurgiu, de către directorul instituției, Adelina Sirbu, dar și de discuțiile purtate cu reprezentanții administrației publice locale, primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu și viceprimari.
Tudor Vianu s-a născut în Giurgiu și reprezintă o figură marcantă a culturii românești, fiindu-i atribuite titulaturile de estetician, critic și istoric literar, poet, eseist, filosof și traducător.

Ultima modificare: 26.04.2024 – 10:14 de către Administrator

Anteriorul Liceul Teoretic Tudor Vianu, 60 de ani de activitate didactică

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.