Gunoaie lăsate de izbeliște în zone centrale ale municipiului

Gunoaie lăsate de izbeliște în zone centrale ale municipiului

Este sezonul curățeniei de primavară, astfel că anumiți cetățeni din municipiu, dorind să scape de deșeurile menajere, anumite acareturi, sau chiar varză murată și murături, găsesc cel mai bun loc de depozitare, unde altundeva, decât pe domeniul public.
Deși legea interzice clar faptele de acest gen, fără a mai aduce în discuție disconfortul olfactiv și mirosul pestilențial, cetățenii certați cu bunul simț, își curăță casa, dar murdăresc orașul.
Din imagini se vede clar cum coșul de gunoi este gol, iar deșeurile aruncate lângă el, dar și faptul că pubela se află la câțiva metri distanță de locul unde este depozitat gunoiul.
Administrația locală din Giurgiu, prin societățile abilitate, întreprinde zilnic activități de degajare a deșeurilor menajere de pe domeniul public, însă, din păcate, dacă cetățenii nu vor înțelege că este și responsabilitatea fiecăruia de a menține curățenia stradală, toate acțiunile municipalității vor deveni o muncă sisifică.
Imaginile de mai jos sunt din zonele centrale ale municipiului, respectiv zona Romarta, Miron Nicolescu, ANL Steaua Dunării, bd-ul Decebal.
Rugăm cetățenii să respecte mediul înconjurător și să nu mai depoziteze deșeuri menajere pe domeniul public.
Locul deșeurilor nu este în stradă!
Mulțumim cetățenilor care sesizează Poliției Locale astfel de fapte și îi încurajăm să procedeze la fel, apelând numărul de telefon al dispeceratului: 0729 007 056.

Ultima modificare: 11.03.2024 – 16:05 de către Administrator

Anteriorul Angajații GSP continuă proiectele de dezvoltare a infrastructurii spatiilor verzi din Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.