Astăzi a fost semnat primul contract de finanțare pentru Programul național de investiții ”Anghel Saligny”

Astăzi a fost semnat primul contract de finanțare pentru Programul național de investiții ”Anghel Saligny”

Primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu însoțit de viceprimarul Marian Damian și administratorul public Marius Olteanu a fost prezent, astăzi 27 martie 2024, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației unde a semnat primul contract de finanțare pentru Programul național de investiții ”Anghel Saligny”, pentru categoriile de investiții ”alimentări cu apă și stații de tratare a apei” și ”sisteme de canalizare și stații de epurare a apelor uzate, inclusiv canalizare pluvială și sisteme de captare a apelor pluviale”.
Proiectul are o valoare de aproximativ 3,5 milioane lei, obiectivul de investiții constând în ”Reabilitare rețele de alimentare cu apă și rețele de canalizare strada Stejaru și străzi adiacente”. Termenul maxim de finalizare este 31 decembrie 2028.
În curând vor fi semnate și contractele de finanțare aferente obiectivelor de investiții pentru zonele 1 și 2 ale municipiului Giurgiu, ce constau în reabilitare bulevarde, străzi, alei carosabile, după cum urmează: Dunării, Păcii, dr.ing.Marin Drăcea, Zăvoiului, fdt. Zăvoiului, Crângului, intr.Crângului Tudor Vianu, Filomenei, Călugăreni, fdt. Mixandrelor, Uzinei, Cartier Decebal-Daciei, 23 August, bd-ul Mihai Viteazu, Tineretului, Mereni, Daitei, ulicioara Mereni, Crizantemei, ulicioara Toporași, fundătura Mereni, Daliei, Toporași, intrarea Mugurilor, Narciselor, Migdalului, Viitorului, Mugurilor, Lăcrămioarelor, Trandafirilor, Rozelor, fundătura Poieniței, ulița Castanului, Pietrelor, ulița Fagului, Stupilor, fundătura Rozelor, Livezilor.

Ultima modificare: 27.03.2024 – 16:14 de către Administrator

Anteriorul Curățenia de primăvară a fost demarată și în cimitire

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.