Campania de conștientizare privind sterilizarea continuă

Campania de conștientizare privind sterilizarea continuă

Peste 400 de pliante din campania “Sterilizează-ți câinele! E în beneficiul tuturor și nu riști amenzi uriașe!” au fost distribuite ieri, 7 noiembrie, pe străzile Cărămidari, ulița Cărămidari, B-dul Daciei, str. Negru Vodă, intr. Grădinarului, intr.Lalelei, Speranței, Brâdușelor ,str.Magnoliei, str.Pictor Andreescu, fdt.Trifoiului, str.Videle, intr.Pajiștei, Pictor Grigorescu, str.Pescaruș, ult.Câlniștei.
Campania de conștientizare a cetățenilor care dețin câini, în vederea sterilizării și microcipării continuă, în paralel cu acțiunile de control în urma cărora cetățenii ai căror câini nu sunt sterilizați primesc sancțiuni contravenționale.
Conform legii, toți câinii cu stăpân, fără valoare chinologică (fără pedigree), trebuie să fie microcipați și sterilizați, amenzile fiind cuprinse între 5.000 și 10.000 lei pentru nemicrocipare și între 5.000 și 12.000 de lei pentru nesterilizare.
Campania a fost derulată la inițiativa Primăriei Giurgiu și s-au alăturat Inspectoratul Județean de Jandarmi, Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu prin Biroul pentru Protecția Animalelor și Biroul de Ordine Publică, Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Giurgiu, Consiliul Județean și Direcției Poliției Locale.

Ultima modificare: 08.11.2023 – 13:13 de către Administrator

Anteriorul Școala Altfel la Primăria Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.