Autoritățile locale și județene au participat la slujba arhierească la Mânăstirea Sfântul Gheorghe Nou

Autoritățile locale și județene au participat la slujba arhierească la Mânăstirea Sfântul Gheorghe Nou

Preasfințitul Părinte Dr. Ambrozie, Episcopul Giurgiului, alături de un sobor de preoți, a săvârșit Sfânta Liturghie. În zi de mare sărbătoare, mânăstirea a fost plină de credincioşi, dar şi de oficialitățile oraşului şi județului. Printre cei prezenţi la Sfânta Liturghie s-au aflat primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, preşedintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, preşedintele Consiliului Județean, Dumitru Beianu, primarul municipiului Giurgiu, administratorul public, Ionel Muscalu şi purtătorul de cuvânt al Direcției Județene de Transport Giurgiu, Adrian Chiran.
După săvârşirea slujbei, Preasfinția Sa Episcopul Ambrozie a rostit o predică în care a evidențiat importanța Sfântului Muncenic Gheorghe pentru noi creștinii, subliniind totodată și rolul deosebit pe care acesta l-a jucat în viața ortodoxiei, dar şi învățăminte importante pe care ar trebui să le urmăm.
Şi pentru că în urmă cu câteva zile Preasfințitul Părinte Ambrozie a împlinit frumoasa vârstă de 54 de ani, preoții dar şi credincioşii prezenți i-au urat “La mulți ani” şi multă sănătate. La rândul său, Preasfinția Sa a oferit câte o icoană sfințită oficialităților prezente Dan Motreanu și urări de bine.
La final, Întâistătătorul eparhiei, Preasfințitul Părinte Ambrozie şi ceilalți sfinți părinți au ciocnit câte un ou roşu cu autoritățile prezente la Sfânta Slujbă, rostind “Hristos a înviat!”

Ultima modificare: 24.04.2023 – 08:13 de către Administrator

Anteriorul Slujba de Sfântul Mare Mucenic Gheorghe – Mănăstirea Sfântul Gheorghe Nou – 23.04.2023

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.