„Îți iubești orașul? Fii cetățean responsabil”

„Îți iubești orașul? Fii cetățean responsabil”

20 de persoane private de libertate, care își execută pedeapsa la Penitenciarul Giurgiu, au participat astăzi la o acțiune de igienizare pe str.Gloriei și în apropierea penitenciarului, strângând zeci de saci cu deșeuri.
Activitatea face parte din campania al cărei motto este: „Îți iubești orașul? Fii cetățean responsabil” organizată de Asociația “Prietenii de lângă tine”, Penitenciarul Giurgiu și municipalitate și care prevede lucrări de curățenie în parcuri, cimitirele și zonele verzi, timp de opt zile.
De asemenea, scopul campaniei mai presupune: conștientizarea populației în vederea colectării selective pe cele patru fracții, păstrarea curățeniei și sensibilizarea populației cu privire la problemele de mediu.
Persoanele private de libertate au primit astăzi mulțumiri personale din partea primarului municipiului, Adrian Anghelescu pentru efortul depus.
Municipalitatea face un apel către cetățeni să își îngrijească proprietățile, dar și să participe la înfrumusețarea orașului și mai presus de orice, la păstrarea curățeniei făcute de cei responsabili, a integrității mobilierului stradal și a obiectelor din locurile de joacă și spații publice.

Ultima modificare: 17.03.2023 – 13:36 de către Administrator

Anteriorul Anunț important

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.