”De la femei pentru femei” o expoziție deosebită

”De la femei pentru femei” o expoziție deosebită

”De la femei pentru femei” o expoziție deosebită, caracterizată de sensibilitate, emoție, unicitate, găzduită de Muzeul Judetean ”Teohari Antonescu” și care s-a dovedit a fi astăzi, la vernisaj, cu adevărat un dar special pentru toți cei prezenți, deopotrivă femei și bărbați, iubitori de frumos, prieteni de-o parte și de alta a Dunării.
Așadar, marți, 7 martie, a avut loc vernisajul expoziției organizate de Asociația ”Euroregiunea Danubius”, reprezentată de doamna director executiv Lili Ganceva, în colaborare cu ”Asociația Meșteșugarilor de artă populară Dunărea” din Bulgaria, cu prilejul zilei de 8 Martie – Ziua Internațională a Femeii.
Timp de o lună giurgiuvenii pot admira obiecte lucrate manual, de artizanat, cusături tradiționale fine lucrate în bijuterii, obiecte de podoabă, decorative, executate de către doamne ale asociației menționate, de la Ruse.
La vernisaj au luat parte oameni de cultură din Giurgiu, iubitori de artă, președintele Consiliului Județean Dumitru Beianu, care a apreciat și felicitat organizatorii, autoarele lucrărilor și a transmis o urare, tuturor doamnelor, în avans.
Prezentată de Lili Ganceva, doamna Tatiana Coleva, președintele ”Asociației Meșteșugarilor de artă populară Dunărea” din Bulgaria a promis și o expoziție cu obiectele realizate de domni, mai ales că relațiile fructuoase de colaborare se materializează în evenimente deosebite, sub umbrela Asociației Danubius de peste 20 de ani.

Ultima modificare: 07.03.2023 – 14:47 de către Administrator

Anteriorul Lucrările continuă

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.