GHIȘEUL.RO acum și pentru telefoanele mobile

GHIȘEUL.RO acum și pentru telefoanele mobile

Descarcă și tu noua aplicație mobilă Ghiseul.ro, disponibilă de azi în App Store și Google Play!

Scapă de griji și alătură-te celor peste 1,5 milioane de utilizatori care au ales să plătească #online – simplu, rapid și sigur.
”Digitalizarea poate simplifica viața românilor și poate aduce încredere în relația cu instituțiile publice. La #ADR avem o misiune clară, care va defini modul în care cetăţenii interacţionează cu statul. Vrem să eliminăm copia XEROX şi drumurile inutile între instituţiile statului. Vrem să mutăm interacţiunea dintre cetăţean şi stat în mediul online, unde rezolvarea problemelor este la câteva click-uri distanţă. Rolul nostru este de a simplifica, prin digitalizare, punctele de interacţiune care consumă resurse de timp pentru toţi factorii implicaţi” – a precizat Dragoș-Cristian VLAD, președintele Autorității pentru Digitalizarea României.
Direcția de Impozite și Taxe Locale Giurgiu este printre primele instituții de profil înrolate în platforma ghiseul.ro, primele tranzactii fiind operaționale de mai bine de 15 ani!
”În prezent DITL Giurgiu pune la dispozitie cetățenilor 2 aplicații mobile pentru accesul la ROL-ul fiscal – aplicația Avansis Mobile și ghiseul.ro. Interesul oamenilor este din ce în ce mai crescut, avem în prezent circa 1000 de conturi Avansis Mobile și circa 6500 de utlizatori de ghiseul.ro. Evoluția este firească pentru că oamenii încep să evite cozile și timpul pierdut pe la ghișeele adminsitrațiilor. Este doar începutul! Aceste platforme se vor dezvolta pe zi ce trece astfel că, în curând majoritatea contribuabililor nu vor mai fi nevoiți să ia contact fizic nici cu ghișeele, nici cu casieriile primăriilor. ” – a completat directorul DITL Giurgiu, Laurențiu Țintea
Încasările de anul trecut ale DITL Giurgiu, exclusiv prin canale on-line, au crescut cu circa 40%, atingâng o cotă de circa 3,3% din valoarea totală a încasărilor!

Ultima modificare: 29.01.2023 – 14:55 de către Administrator

Anteriorul GSL și GSP acționează cu echipe mixte pentru înlăturarea zăpezii

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.