În municipiul Giurgiu continuă lucrările pe cele trei proiecte majore de reabilitare și modernizare a infrastructurii.

În municipiul Giurgiu continuă lucrările pe cele trei proiecte majore de reabilitare și modernizare a infrastructurii.

Pe coridorul estic, traficul rutier va fi restricționat pe Aleea Plantelor, pentru buna desfășurare a lucrărilor. Astfel, strada Aleea Plantelor va fi închisă etapizat, timp în care va fi efectuată frezarea pe benzi, până la instalarea semnelor de dirijare a traficului greu, circulația efectuându-se concomitent, iar odată cu începerea excavațiilor, tronsonul să fie închis în totalitate.
Important de reținut este și că lucrările ce vor fi efectuate pe tronsonul- intersecția cu șoseaua Portului până la strada Aleea Plantelor- impun restricționarea traficului rutier și pe străzile Episcopiei și Panait Cerna, către strada Aleea Plantelor.
Varianta ocolitoare va fi următoarea :
Str. Unirii – b-dul Mihai Viteazu – b-dul I. C. Brătianu – b-dul 1907 (tronson Fabrica de pâine – șos. Sloboziei) – str. Voestalpine.
Pe coridoul central, pe strada Gării, vinerea trecută a fost turnată mixtura asfaltică și pe str.Tineretului lucrările se află în fază terminală.
De asemenea, pe coridorul vestic, pe strada Ramadan se lucrează în continuare.
O dată în plus, municipalitatea își cere scuze cetățenilor pentru disconfortul creat, până la finalizarea lucrărilor, atunci când ne vom putea bucura de condiții de circulație mult mai bune și până atunci le cere cetățenilor să dea dovadă de răbdare și întelegere.

Ultima modificare: 22.11.2022 – 12:53 de către Administrator

Anteriorul Anunț Uzina Termoelectrica Production

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.