Anunț

Anunț

În urma reacțiilor apărute în spațiul public cu referire la faptul că sălile de clasă ale Liceului Teoretic “Tudor Vianu” nu beneficiază de agent termic, Primăria municipiului Giurgiu și Uzina Termoelectrica Production fac următoarele precizări :
Primăria municipiului Giurgiu și Uzina Termoelectrica Production, societatea subordonată Consiliului Local ce distribuie agent termic în sistem centralizat s-au preocupat constant de îmbunătățirea sistemului de termoficare și implicit de creșterea confortului termic, atât în locuințe, cât și în clădirile instituțiilor statului.
În prezent, sunt desfășurate lucrări de investiții în vederea înlocuirii rețelei termice prin intermediul Programului Național de Termoficare 2019-2027.
Pentru situația neplăcută cu care se confruntă elevii și profesorii Liceului Teoretic “Tudor Vianu” nu este răspunzătoare nici Primăria municipiului Giurgiu, nici Uzina Termoelectrica Production. Aceasta este cauzată de o problemă întâmpinată la o subtraversare a șoselei care a dus la întârzierea finalizării lucrărilor.
Menționăm că, administrația locală din Giurgiu, prin primarul Adrian Anghelescu se preocupă și se implică în vederea continuării proiectului de modernizare a rețelei de termoficare, în vederea creșterii confortului termic în locuințe și instituții.
Asigurăm elevii, profesorii și părinții că săptămâna viitoare, sălile de clasă vor beneficia de căldură.

Ultima modificare: 17.11.2022 – 18:42 de către Administrator

Anteriorul Eu copac, noi pădure – Acțiunea de plantare a primei păduri comunitare din România continuă

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.