Cele două volume ale lucrării “Fals tratat de muzeologie” sub semnătura autorului Emil Păunescu au fost lansate, astăzi 29 septembrie, la Muzeul Național de Istorie a României

Cele două volume ale lucrării “Fals tratat de muzeologie” sub semnătura autorului Emil Păunescu au fost lansate, astăzi 29 septembrie, la Muzeul Național de Istorie a României

Muzeul Național de Istorie a României și Muzeul Județean “Teohari Antonescu” din Giurgiu au organizat evenimenul de lansare a celor două volume “Fals tratat de muzeologie” sub semnătura istoricului și muzeologului Emil Păunescu.
Evenimentul a avut loc în sala Lapidarium a Muzeului Național de Istorie a României din București, prezidat de autorul celor două volume și în prezența invitaților săi, oameni de cultură și reprezentați ai muzeelor, universităților și bibliotecilor din București, dar și din Giurgiu. De asemenea, Lili Ganceva directorul executiv al Asociației Euroregiunea Danubius a dat curs invitației transmisă de autorul Emil Păunescu.
Lucrarea “Fals tratat de muzeologie” este compusă din două volume, ce numără peste 1000 de pagini, find publicată în anul 2021(vol. I), respectiv în anul 2022 (vol. II).
Emil Păunescu este istoric și un cercetător dedicat al orașului natal – Giurgiu, iar în prezent este membru de onoare în cadrul Muzeului Județean “Teohari Antonescu”, in cadrul căruia a fost angajat timp de 15 ani.
Comunitatea din Giurgiu este privilegiată prin prisma acestui tezaur istoric pe care, Emil Păunescu îl lasă moștenire generațiilor viitoare.

Ultima modificare: 29.09.2022 – 16:31 de către Administrator

Anteriorul Anunț – Concurs Promovare în clasă – Funcționari Publici – Aparatul De Specialitate Al Primarului Municipiului Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.