Un nou sens giratoriu în Giurgiu, la intersectia de la Sarguinta

Un nou sens giratoriu în Giurgiu, la intersectia de la Sarguinta

Proiectul transfrontalier româno-bulgar ”Îmbunătățirea accesibilității Euroregiunii Ruse – Giurgiu cu Coridorul 9 Pan – european de transport” continuă prin construirea unui nou sens giratoriu la intersecția străzilor Vlad Țepeș, Sirenei și Petre Ghelmez, în zona complexului Sârguința.

De asemenea, se înlocuiesc pavelele și se continuă cu asfaltarea străzii Vlad Țepeș, prima porțiune cuprinsă între Piața Centrală și Sârguința fiind aproape finalizată. Se lucrează deja la înlocuirea bordurilor și ridicarea la nivel a capacelor de canalizare pe cea de-a doua porțiune, cuprinsă între Sârguința și Abator. Apoi, se va trece la turnarea covorului asfaltic și consolidarea sensului giratoriu de la Abator.

Până acum au fost reabilitate în întregime două tronsoane Șoseaua București și Bulevardul Nicolae Bălcescu, iar strada Vlad Țepeș este finalizată în proporție de 50 la sută, termenul de încheiere al proiectului fiind sfârșitul acestui an.

Ultima modificare: 21.11.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul sase sprijine financiare pentru realizarea instalatiilor interioare de incalzire prin distributie pe orizontala

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.