Tronsonul Romarta – Piata Centrala inchis pentru asfaltare

Tronsonul Romarta – Piata Centrala inchis pentru asfaltare

Lucrările de asfaltare la coridorul 9 Pan european continuă chiar dacă vremea s-a răcit și precipitațiile sunt frecvente. Bulevardul Nicolae Bălcescu, pe porțiunea cuprinsă între blocul Romarta și intrarea în Piața Centrală, a fost închis marți, 28 octombrie, iar circulația rutieră se desfășoară pe trasee ocolitoare.
După terminarea asfaltării pe această porțiune se va intra pe Strada Vlad Țepeș, apoi va fi refăcut sensul giratoriu din intersecția de la Abator și se va construi un nou sens la Sârguința.
În paralel, se lucrează la înlocuirea pavelelor și a bordurilor, atât pe Șoseaua București, cît și pe bulevardul Nicolae Bălcescu. De asemenea, în această săptămână se vor trasa marcajele orizontale și trecerile de pietoni pe tronsonul Spital – Romarta.
Municipalitatea face toate eforturile necesare pentru a respecta termenul de finalizare al lucrărilor, insă trebuie să țină cont de condițiile meteo deoarece asfaltul are nevoie de un timp de uscare, iar precipitațiile întârzie acest lucru.

Ultima modificare: 28.10.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Caldura pentru giurgiuveni din 30 octombrie

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.