“Trebuie sa investim in Portul Giurgiu, in municipiul si judetul Giurgiu”, a declarat ieri la Giurgiu, Victor Ponta

“Trebuie sa investim in Portul Giurgiu, in municipiul si judetul Giurgiu”, a declarat ieri la Giurgiu, Victor Ponta

Premierul României, Victor Ponta, a fost prezent luni, 20 octombrie, la Şantierul Naval Giurgiu, la „botezul” a patru nave de pescuit oceanic complet echipate, după ce în octombrie anul trecut, Primul-Ministru a mai făcut o vizită şi a participat la un eveniment similar. Cu acest prilej, Victor Ponta a venit însoţit de vicepremierul Liviu Dragnea, dar şi de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, la ceremonia de la Şantier participând şi primarul municipiului, Nicolae Barbu, viceprimarul Alexandru Vladu, prefectul judeţului, Nina Carmen Crişu, dar şi parlamentari de Giurgiu şi reprezentanţi ai autorităţilor publice.
În prezenţa a zeci de oameni, au fost sfinţite şi „botezate” patru nave pescăreşti ce vor ajunge pe Oceanul Atlantic sau pe Coasta de Răsărit a Africii, nave ce înglobează foarte multe echipamente moderne, aşa cum a explicat directorul „Shipyard”, Adrian Patriche, mulţumit de comanda pe care şantierul o are în lucru şi pentru care a mai angajat 150 de persoane.
Pentru conducerea Shipyard, dar şi pentru comunitatea giurgiuveană, evenimentul de ieri a fost unul extrem de important şi a reprezentat exemplificarea perfectă a ideii că Giurgiu reprezintă un punct cheie în economia naţională, subiect abordat şi de Premierul României, Victor Ponta: „Trebuie să investim în Portul Giurgiu, în municipiul şi judeţul Giurgiu, pentru că au avut mult de suferit din cauza crizei.(…). Trebuie folosite fondurile europene pentru infrastructura portuară”, a mai spus Victor Ponta. În acest sens, șeful Guvernului a amintit și de măsurile pe care Executivul le-a luat cu scopul de a sprijini investițiile, respectiv reducerea CAS sau scutirea de impozit pe profitul reinvestit.

Ultima modificare: 21.10.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Lucrarile de extindere a retelelor de apa si canalizare continua

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.