Giurgiuvenii solicita sprijin financiar pentru igienizarea subsolurilor

Giurgiuvenii solicita sprijin financiar pentru igienizarea subsolurilor

În prima săptămână de la aprobarea Regulamentului de acordare a sprijinului financiar acordat de municipalitate asociațiilor de proprietari în vederea igienizării subsolurilor blocurilor de locuințe şi întâlnirea primarului Nicolae Barbu cu reprezentanţii proprietarilor din blocurile municipiului au fost depuse 19 solicitări. Cele mai multe solicitări au venit de la asociaţiile din zona Pasarelă şi Șoseaua București.
Acestea vor putea fi depuse în continuare de către reprezentantul asociației de proprietari în limita sumei totale de 386.000 lei.
Sumele reprezentând sprijinul financiar acordat asociațiilor de locatari din municipiul Giurgiu se alocă de la bugetul local, în limita prevederilor bugetare anuale aprobate cu această destinație.
Pentru a putea beneficia de acest sprijin solicitantul are obligația de a efectua, pe cheltuiala proprie, lucrările de reparații la instalațiile aflate în subsolul blocului (scurgere menajeră, scurgere pluvială, instalație apă potabilă, instalație energie termică) care au determinat inundarea subsolului. Nerespectarea acestei obligații de către solicitant atrage nedecontarea sprijinului de către Primăria Municipiului Giurgiu.
Formularele necesare acordării acestui sprijin financiar sunt următoarele: formular solicitare sprijin financiar, hotărârea adunării generale a asociației de proprietari, lista proprietarilor, declarație pe propria răspundere și devizul estimativ al lucrării (situația de lucrări și volumul estimativ de apă/deșeuri) întocmit de o firmă specializată.

Ultima modificare: 14.10.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Anunt privind intreruperea apei potabile

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.