Acord privind impartirea cladirii Palatului Administrativ

Acord privind impartirea cladirii Palatului Administrativ

Primăria Municipiului Giurgiu a aprobat în ședința ordinară din data de 2 octombrie proiectul de hotărâre privind trecerea din domeniul public al statului și administrarea Instituției Prefectului Județului Giurgiu, în domeniul public al Municipiului Giurgiu și administrarea Consiliului Local a imobilului ”Palat Administrativ”, situat în strada Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 3-5.
În baza unui protocol încheiat între cele două părți, Consiliul Local al Municipiului Giurgiu va asigura funcționarea Instituției Prefectului în acest imobil, prin atribuirea în folosință gratuită a spațiilor necesare desfășurării activității instituției, care vor fi predate la data finalizării lucrărilor de consolidare și modernizare a clădirii.
În urma discuțiilor purtate între cele două instituții s-a ajuns la un acord de împărțire a clădirii între Primărie și Prefectură. Astfel, partea stângă îi va reveni Prefecturii Județului Giurgiu, iar partea dreaptă va fi dată în folosința Primăriei.
În spațiul care îi revine municipalității se dorește mutarea Direcției de Evidență a Persoanelor. În locul acesteia, în cartierul Tineretului va fi adusă Direcția de Asistență Socială, serviciile care au program de lucru cu publicul și primiri documente. De asemenea, pentru a veni în sprilinul persoanelor defavorizate care trebuie să se deplaseze pentru orice problemă până la sediul de la Giurgiu Nord, li se va pune la dispoziție o linie de transport în comun.

Ultima modificare: 10.10.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Municipalitatea face demersuri pentru a primi sprijin financiar de la Guvern, pentru incalzirea orasului

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.