Continua asfaltarea in cadrul Proiectului 9 Pan European

Continua asfaltarea in cadrul Proiectului 9 Pan European

Şoseaua Bucureşti, tronsonul Spital-Primărie, a fost închis traficului circa 3 săptămâni pentru lucrări de asfaltare. De miercuri 3 septembrioe, traficul a fost reluat pe acest tronson, urmând ca de săptămâna viitoare să fie închisă porţiunea dintre Primărie şi Catedrala Adormirea Maicii Domnului. Alte două străzi care au intrat în vizorul municipalităţii sunt cea din faţa Inspctoratului Teritorial de Muncă şi cea din spatele blocului Romarta.
În cadrul proiectului, 9 Pan European, a fost inclus şi sensul giratoriu din intersecţia de la Abator. Sensul se află în plin proces de amenajare, se vor trasa marcaje şi vor fi amplasate indicatoare şi semnalizatoare. Deasemenea, la nivleul carosabilului se vor ridica la cotă capacele reţelelor edilitare.
Lucrări de asfaltare vor fi începute în curând şi pe alte străzi din muncipiu care au fost uitate de timp şi care au devenit impracticabile, mai ales atunci când plouă. Străzile Nicolae Titulescu, Soarelui şi Zefirului vor deveni şi ele în curând circulabile. Luna trecută, au fost finalizate lucrările din zona Oborului municipal şi se continuă lucrările la groapa de gunoi din lângă ANL-urile de pe strada Petre Ghelmez. Coridorul 9 Pan European este un proiect transfrontalier în parteneriat cu Bulgaria realizat din fonduri europene și prevede anumite standarde în ceea ce priveşte realizarea lucrărilor. Materialele recuperate vor fi folosite de municipalitate pentru pavarea mai multor străzi şi uliţe din oraş unde au fost efectuate lucrari de instalare a reţelelor de gaze, apă şi canalizare. Atât bordurile, cât şi pavelele înlocuite au fost recuperate în proporţie de 95%.

Ultima modificare: 05.09.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Taxa de habitat va fi supusa din nou spre aprobare

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.