Consiliul Local al Tinerilor a mai realizat un proiect pentru comunitate

Consiliul Local al Tinerilor a mai realizat un proiect pentru comunitate

Tinerii din cadrul CLT Giurgiu au mai punctat în această perioadă o altă acţiune de succes, dedicată copiilor din oraş, celor care vor merge de luni, 15 septembrie, la clasa zero.
Este vorba despre amenajarea unei săli de clasă din incinta Şcolii Generale nr.1, sală în care îşi vor desfăşura activitatea micuţii de la clasa zero şi unde tinerii giurgiuveni au lucrat la decorarea şi crearea unui mediu plăcut de lucru.
Membrii consiliului au hotărât aşadar să se implice în amenajarea clasei pregătitoare din cadrul acestei şcoli şi în ultimele zile de vacanţă s-au implicat trup şi suflet în acest proiect educaţional, dând posibilitatea bobocilor să depășească această experiență de trecere de la stadiu de grădiniță la cel de școală , într- un mod cât mai plăcut.
Amenajarea a constat în retapițarea scaunelor, înlocuirea jaluzelelor în nuanța materialului utilizat la scaune, decorarea pereților cu figurine din basme, atât de îndrăgite copiilor dar și cu cifre și litere care să le amintească copiilor că au început o noua etapă a vieții.

Inaugurarea sălii va începe maine, joi, 11 sept , ora 12 00.

Ultima modificare: 10.09.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Sedinta extraordinara pentru depunerea unor proiecte

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.