A fost semnat contractul pentru proiectul privind lucrarile de la Maiorescu

A fost semnat contractul pentru proiectul privind lucrarile de la Maiorescu

Luni, 8 septembrie, a avut loc semnarea contractului de finanţare nerambursabilă pentru proiectul “Continuarea lucrărilor de consolidare a clădirii Colegiului Naţional Ion Maiorescu din Giurgiu”, între Primarul Municipiului, Nicolae Barbu şi reprezentantul ADR Sud Muntenia, Liviu Muşat. Evenimentul s-a desfăşurat într-o sală de clasă din clădirea reabilitată, în prezenţa oficialităţilor giurgiuvene, foşti şi actuali profesori ai Colegiului, precum şi alţi directori ai instituţiilor de învăţământ din Giurgiu şi, nu în ultimul rând, directorul TCC Construct, firma care a preluat lucrările de reabilitare.
Contractul care are o valoare de 3.542. 903, 02, a intrat în vigoare de astăzi şi îşi păstrează valabilitatea 5 ani după expirarea perioadei de implementare care este de 8 luni.
După semnarea contractului şi discursurile oficiale, invitaţii şi gazdele au servit o cupă de şampanie, apoi au făcut un tur al clădirii pentru a vedea stadiul lucrărilor.
Lucrările de consolidare în valoare de 28 de miliarde lei vechi fără TVA sunt efectuate cu bani de la Uniunea Europeană. Singurele cheltuieli suportate din bugetul local al municipiului se ridică la 4 miliarde lei vechi, la care se adaugă cele cu mobilierul şi amenajarea exterioară a curţii Colegiului.
Toţi cei prezenţi s-au arătat încântaţi de noul aspect al Colegiului, edilul şef Nicolae Barbu lansându-le invitaţia de a participa, sâmbătă, 13 septembrie, la inaugurare, de asemenea, în această zi fiind organizată şi Ziua Porţilor Deschise pentru toţi cei care vor să revadă instituţia renovată.

Ultima modificare: 08.09.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Continua asfaltarea in cadrul Proiectului 9 Pan European

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.