Plachete de onoare și premii pentru câștigători

Plachete de onoare și premii pentru câștigători

Vineri, 5 iulie pe platoul din fața Teatrului “Tudor Vianu”, a avut loc festivitatea de premiere a Festivalului concurs național de muzică populară “In memoriam Marin Ghiocel” organizat de Primăria Giurgiu prin Centrul Cultural “Ion Vinea”, în prezența primarului Nicolae Barbu.
Tinerii concurenți au fost jurizați de specialiști de notorietate de la nivel judeţean şi naţional, respectiv: Elise Stan, Aurel Mustăţea, Carmen Mihaela Peţanca, George Ţiţeica și Gheorghe Niţescu.
Deși misiunea juriului nu a fost ușoară, specialiștii au deliberat și au stabilit ce concurenți merită să plece de la Giurgiu cu un premiu. Rând pe rând, toți membrii juriului au urcat pe scenă și au acordat premii, anul acesta trofeul a plecat la Gura Humorului, la Georgiana Crovațiuc, de 21 de ani, eleva a școlii de arte din București.
Premiul a fost înmânat de Victor Boiangiu, președintele Consiliului Local al Seniorilor care l-a și cunoscut pe marele dirijor Marin Ghiocel, la Frătești, unde a copilărit Victor Boiangiu.
Dincolo de premierea concurenților, și invitații dar și oficialitățile giurgiuvene au primit diplome de excelență și plachete de onoare.
Primarul Nicolae Barbu i-a acordat lui Gheorghe Porumbel, managerul ansambului profesionist “Doina Gorjului” o plachetă de onoare, mulțumindu-i pentru pofesionalismul și prestația de excepție din cele 2 zile de concurs.
La rândul lor, oaspeții de la Gorj au mulțumit edilului șef pentru ospitalitate și au oferit primarului, dar și directorului festivalului, Virgil Pețanca, plachete de onoare.
Seara a continuat cu recitaluri de excepție susținute de mari artiști ai cântecului popular.
Organizatorii, Primăria municipilui Giurgiu și Centrul Cultural “Ion Vinea” doresc să mențină tradiția festivalului și să facă din acesta un eveniment de excepție la nivel național, o adevarată rampă de lansare pentru tinerii concurenți, mai ales că acest festival este transmis în direct de postul de televiziune “Favorit” și urmărit de românii din întreaga lume.

Ultima modificare: 07.07.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Cupa Pro Lex de fotbal, ediţia I, la Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.