Lucrarile la proiectul Pan-european de transport vor putea fi reluate in curand

Lucrarile la proiectul Pan-european de transport vor putea fi reluate in curand

Lucrările din cadrul proiectului transfrontalier „Îmbunătăţirea accesibilităţii Euroregiunii Ruse-Giurgiu cu Coridorul 9 Pan-european de transport”, sistate în urma rezilierii contractului cu societatea care intrase în incapacitate de plată, vor putea fi reluate în curând.
În urma publicării pe SEAP a anunţului de participare la procedura de atribuire a contractului pentru restul lucrărilor s-a prezentat o singură firmă pentru depunerea ofertei. Şedinţa de deschidere a ofertei a avut loc în data de 8 iulie. Până în acest moment, comisia de evaluare a analizat documentele de calificare ale societăţii, propunerea tehnică şi cea financiară. Întreaga procedură a fost monitorizată prin Unitatea pentru Coordonarea şi Verificarea Achiziţiilor Publice (UCVAP). Nu au fost depuse contestaţii şi nu au existat obiecţiuni. Până cel târziu luni, 28 iulie, raportul procedurii de atribuire a contractului, încheiat de comisia de evaluare, va primi opinia Ministerului Finanţelor Publice. După aprobarea raportului procedurii, se va trece la semnarea contractului.
Conform contractului, lucrările pe care noua societate va trebui să le execute până la sfârşitul acestui ani constau în construirea a două sensuri giratorii, în zona complexului Sârguinţa şi la Abator, şi reabilitarea a trei tronsoane de drum, după cum urmează:
• Bd. Bucureşti L = 915 m (de la intersecţia cu str. Gării şi str. Nicolae Bălcescu până la intersecţia cu Bd. Mihai Viteazu);
• Strada Nicolae Balcescu L = 291 m (de la intersectia cu bd. Bucureşti şi str. Gării până la intersecţia cu str. Vlad Ţepeş);
• Strada Vlad Ţepeş L = 955 m (de la intersecţia cu Nicolae Bălcescu până la intersecţia cu bd. Mihai Viteazu şi str. 1 Decembrie 1918).

Ultima modificare: 23.07.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Se reia proiectul de reabilitare termica a blocurilor de locuinte

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.