Sancţiuni pentru cetăţenii care nu respectă legea

Sancţiuni pentru cetăţenii care nu respectă legea

Direcţia Poliţiei Locale Giurgiu a organizat weekendul trecut, sâmbătă şi duminică, respectiv 14 şi15 iunie, o acţiune de sancţionare a cetăţenilor care încalcă HCLM nr. 6/2013 art. 9, al. 9, lit. h privind interzicerea aruncării cojilor de seminţe pe domeniul public.

Agenţii de la Locală au aplicat 11 sancţiuni contravenţionale pe această linie, dintre care şapte amenzi a câte 300 de lei fiecare şi patru avertismente. Amenda pentru acest tip de infracţiune este cuprinsă între 300 şi 1.000 lei. Alte cinci sancţiuni acordate de poliţişti, în cadrul acestor acţiuni, au vizat consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public, aruncarea mucurilor de ţigară la locurile de joacă, deranjarea liniştii publice şi cerşetoria. De asemenea, au mai fost acordate şapte sancţiuni în domeniul rutier.

La acţiunile de sâmbătă şi duminică au participat câte 20 de agenţi zilnic, fiind vizate zonele Tineretului, parcurile, zona centrală, strada Mircea cel Bătrân, Podul Bizetz, şi Portul Giurgiu. Pe strada Mircea cel Bătrân şi în Parcul Alei au fost acordate sancţiuni pentru consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public, în zona Catedralei “Adormirea Maicii Domnului” pentru cerşetorie şi tulburarea liniştii publice, iar în Parcul Elevilor a fost sancţionată o persoană care arunca mucuri de ţigară în spaţiul de joacă.
Conducerea Poliţiei Locale le recomandă cetăţenilor să respecte legea, să păstreze curăţenia şi liniştea publică şi anunţă continuarea acţiunilor de acest gen.

Ultima modificare: 16.06.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Măsuri de reglementare a vânzării-cumpărării terenurilor agricole situate în extravilan

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.