Proiect derulat de preşcolari pentru sporirea interesului faţă de problemele de mediu

Proiect derulat de preşcolari pentru sporirea interesului faţă de problemele de mediu

Din dorinţa de a spori interesul copiilor pentru protejarea naturii, dar şi pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la impactul comportamentului oamenilor asupra mediului înconjurător, Grădiniţa „Dumbrava Minunată” a iniţiat, în parteneriat cu Primăria Municipiului Giurgiu şi Inspectoratul Şcolar Judeţean, un proiect de mediu constând într-un concurs de desene, colaje şi picturi realizate de preşcolarii grădiniţelor din judeţ, dar şi ai câtorva grădiniţe din Bucureşti.
Proiectul cu titlul „Natura are nevoie de tine” a reunit astfel în holul Centrului Cultural Local „Ion Vinea” peste 100 de lucrări având ca tematică generală protejarea mediului, iar astăzi, 17 iunie, a avut loc deschiderea oficială a expoziţiei. Prichindeii de la Grădiniţa „Dumbrava Minunată” le-au oferit vizitatorilor prezenţi un frumos program artistic cu dansuri şi cântece.
Expoziţia va fi deschisă publicului toată săptămâna, iar cele mai frumoase lucrări vor fi premiate de Primăria Municipiului Giurgiu. Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 25 iunie, ora 10,00, în sala mare a Centrului Cultural „Ion Vinea”.

Ultima modificare: 17.06.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Consultaţii oftalmologice gratuite la Galeriile de Artă

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.